Nutid.

85ddd6e51531e6ae669e1de194d98815

 

Just nu är jag hemma i Örnsköldsvik för att tömma min lägenhet. Det har verkligen varit torka på bloggen men det har sina naturliga förklaringar. Jag har faktiskt inte mått/mår så bra. Jag är till och med sjukskriven för akut stressreaktion. Det som skrämmer mig mest är hur trött jag är, jag klarar inte av en dag späckad med saker och mitt minne liknar demens. På riktigt. Pär brukar säga att jag inte får göra en röntgen på hjärnan ;)

Pär är inne på sin andra vecka med cellgifter och strålning. Än så länge mår han ”bra”. Ibland blir han illamående och trött, men han har blivit duktig på att säga att han faktiskt måste vila.

Om Simmaellersjunk

Jag är nyss fyllda 29 år och är sambo med Pär 39 år. Vi gick från att vara nykära till att numera kämpa mot en elakartad hjärntumör.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>