Att ta avstånd.

Alla människor har sin gräns för vad dom tolererar och inte tolererar. Jag har gjort några val i mitt liv där jag har sagt ifrån och valt att avsluta förhållanden och vänskap. I slutändan är det faktiskt jag själv som ska må bra. Kan inte människor få mig att må bra eller ge mig en viss energi så går jag glatt vidare. Alla har vi ett val.

Jag har människor i min närhet och bekantskapskrets som jag avskyr, inte tycker om etc. Dom finns inte kvar på mina sociala mediekonton längre. Först stog jag i valet och kvalet om att starta denna blogg. För varför ska folk som jag avskyr (etc) kunna läsa om mitt liv, våran livssituation? Sedan gick det bara någon sekund innan jag faktiskt ändrade mig.

Det är mitt liv, mina känslor och jag måste få bearbeta detta på mitt sätt. Jag skiter högaktningsfullt om det är någon som jag inte tycker om läser detta. För jag gör det faktiskt för min skull och ingen annans.

Enough said tonight!

IMG_2167655003375 cb98529f4de2c29f0de431d2b0164dfclarge

Om Simmaellersjunk

Jag är nyss fyllda 29 år och är sambo med Pär 39 år. Vi gick från att vara nykära till att numera kämpa mot en elakartad hjärntumör.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Att ta avstånd.

  1. Tina skriver:

    hallelulja och amen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>