Att vara frisk när man är sjuk.

Eller, att vara sjuk när man är frisk? Låter mycket trevligare :)

Ja, jag har mina egna funderingar ibland. Det är jag nog inte ensam om.

Ibland när jag pratar med mina vänner och dom börjar prata om sig själva, positivt som negativt så avbryter dom allt som oftast sig själva. Dom vill inte klaga för att jag lever med någon som behandlas med strålning och cellgifter. Jag förstår dom, man ska inte klaga över något när någon annan har det sämre. Så är vi uppfostrade och vi kommer att föra det vidare. Generation för generation.

Faktum är att jag tycker att det är fruktansvärt skönt när mina vänner berättar om problem, något roligt som har hänt etc. Allt är precis i den ordning som jag vill ha det. Jag lever mitt liv, mina bekymmer och mina vänner har sina bekymmer och annat som rör dom.

Jag älskar att lyssna (prata med för den delen) och diskutera, fundera och analysera med mina vänner när dom har problem. Skulle jag tappa det nu, för att Pär är sjuk skulle jag tappa en viktig roll i min egen person.

 

Till min egen fundering? Hur sjuk får man själv vara när man har en pojkvän som behandlas med strålning och cellgifter?

Med mina ”fel” så har jag snart inte så mycket kvar av alfabetet när det kommer till sjukdomar och medicin. Det känns jävligt löjligt över att en äggstock tjafsar,ledvärken kommer och går. Ibland kommer även migränen förbi och hälsar på och den enorma tröttheten. Jag tror inte att problemet sitter hos Pär, snarare hos mig. Han visste redan innan att jag inte har ett slaktvärde som står högt i kurs. Men hur fasen ska jag resonera?

DSCF4294

Om Simmaellersjunk

Jag är nyss fyllda 29 år och är sambo med Pär 39 år. Vi gick från att vara nykära till att numera kämpa mot en elakartad hjärntumör.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>