Tur är ingen tillfällighet?

Jag har skrivit många rader men jag var dock lika snabb på att radera dom. Jag har så mycket jag vill skriva men vet inte vad som är okej och inte okej att skriva.

Att livet är tufft det vet vi sedan länge men att det skulle bli tuffare visste jag inte. Jag har väl antagligen varit så dum att jag har tänkt att det inte kan bli värre. Ack så fel jag hade! Det blir alltid bättre sägs det men med vissa problem kan man inte låta bli att ifrågasätta när. Jag har dom senaste veckorna haft en gnagande oro över ekonomi och över Pärs hälsa. Många mardrömmar, uppvaknanden och många tankar.

Just nu sitter jag helt ensam i lägenheten. Jag har pratat med vänner i telefon och grinat har jag dessutom gjort. Det är som sagt ingen hemlighet att vi inte har den fetaste börsen just nu, men vi ber inte om hjälp. Det faktum att det är så otroligt pinsamt gör att vi inte gör det. Att behöva ”sjunka så lågt” att be om hjälp är våran känsla. Vi gör det helt enkelt inte.  Idag, har två vänner satt in en slant och självklart grinade jag. Att behöva hjälp men att inte våga eller vilja gör ont i hjärtat och i samma sekund som man förstår att man får hjälp en bit på vägen till mat på bordet så brister det. Helt jävla totalt ( ursäkta men det beskrivs bäst med en svordom ).

 

Jag känner en enorm tacksamhet och jag kommer aldrig,aldrig glömma er hjälp.

Ni ser att vi behöver hjälp, ni förstår att vi aldrig skulle fråga och ni hjälper oss.

♥ Tack ♥

20130814_193437 

Screenshot_2014-05-29-22-36-28-1

Om Simmaellersjunk

Jag är nyss fyllda 29 år och är sambo med Pär 39 år. Vi gick från att vara nykära till att numera kämpa mot en elakartad hjärntumör.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tur är ingen tillfällighet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>