Det finaste man kan få vara med om.

 

Jag är faktiskt hemma i Norrland för att vila upp mig. Vi kom överens om att det är bättre att jag åker upp nu medans han mår så himla bra. Klart att det tar emot men att få vila ifrån allt elände är fruktansvärt skönt och välbehövligt. Att ha trängt bort sina känslor en längre tid gör att allt hinner ikapp en. För det gör verkligen det. Det är en ganska bra egenskap som jag tror många har. Att när det är som jobbigast då slår man bort alla tankar och bara gör det som behövs. Man krigar!

 

Sedan finns det en annan anledning till att jag faktiskt är hemma. Jag skulle minsann få vara med på min bästa väns förlossning.

Bara vetskapen om att få vara med gör en tårögd och det vart jag kan jag lova.

När det väl var dags för att krysta så kände jag faktiskt ett hopp i några sekunder  om att allt kommer att gå bra för mig och Pär för att sedan komma på mig och Ann att vi är i full gång med och andas åt Tina.

Förlossningen gick jättebra och dom nyblivna föräldrarna var jätteduktiga. Ett stort grattis till er mina älskade vänner!

Att få vara med om en förlossning är nog det svåraste jag har fått i uppgift att förklara. Det är vackert och enorma känslor flödar igenom ens kropp. Mer kan jag inte komma på. Jag är fortfarande kvar i någon slags förlossningstrans. Vackert!

Det är vackert och dessutom nödvändigt  att få känna kontrasterna mellan döden och hur ett nytt liv blir välkomnat. Så vackert att jag inte kan finna några ord.

Jag älskar er och jag älskar dig min vackra gudson! Jag kommer alltid finnas för er. collage_20150123020846980_20150123022422157

20150123_002045

 

20150123_023026

 

20150123_001653

 

Om Simmaellersjunk

Jag är nyss fyllda 29 år och är sambo med Pär 39 år. Vi gick från att vara nykära till att numera kämpa mot en elakartad hjärntumör.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det finaste man kan få vara med om.

  1. Tina skriver:

    Så fint skrivet!! Nu gråter jag här, och Silas hälsar!!

  2. Simmaellersjunk skriver:

    Hälsa tillbaka till Silas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>