1:a December

 

Första dagen i December är en dag jag aldrig kommer att glömma.

Jag sitter i bilen och är påväg hem från jobbet. Jag har fortfarande inte hunnit lämna parkeringen när jag får ett samtal.

Hej Emma, Det är Lotta. Pär är påväg till akuten. Jag åker bakom ambulansen.

Tankarna börjar givetvis flöda. Har han krockat är min första tanke. Sedan fick jag veta att han har fått något slags anfall och att han inte kan prata riktigt. Anfallet avtog och han sa genast till Lotta att det var otroligt äckligt och.. Pär hann inte fortsätta sin mening till Lotta. Ett nytt anfall tog vid och var kvar för att stanna.

Om Simmaellersjunk

Jag är nyss fyllda 29 år och är sambo med Pär 39 år. Vi gick från att vara nykära till att numera kämpa mot en elakartad hjärntumör.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>