Att ta beslut

Det är fortfarande den 2/12 och jag diskuterar med Lotta och Malin om vad vi gör med Pärs hundar. Han har nämligen tre st dobermann som jag personligen inte kommer kunna ta hand om. Känslan är att Pär kommer att vara på sjukhuset en tid och även jag.  Min direkta tanke var en bekant till mig men en god vän till Pär. Jag ringde till honom och han satte sig i bilen direkt och lämnade Stockholm och kom till oss i Västerås. Kaj, han tog hem Uzka och det kändes så rätt. Även fast Pär var nedsövd så visste jag att han skulle tycka om att Kaj hade hans älskade Uzka.

Vi ville dessutom att Pär skulle kunna slappna av från ett ” visst” ansvar när det gällde hundarna. En grej mindre att stressa över.

Då hade vi två hundar kvar och knappt någon mat kvar till dom. Jag vet att dom äter Mera Dog, Lamm och ris. Jag tog med mig en säck hemifrån men det var potatis och kalkon. Ingen hit för varken Storm eller Stygg som äter / behöver Lamm och ris. Men mat ska dom ha så dom fick minsann äta det som fanns att tillgå i denna situation.

Hur gör vi med grabbarna grus är ju då frågan? Kaj hade pratat med Kristin uppe i Örnsköldsvik och kunde tänka sig att ta hand som Storm ( kullsyskon) och Camilla i Sundsvall kunde ta hand om Stygg efter ett samtal från Torbjörn.

Pengarna var påväg att ta slut men jag skickar inte iväg hundar utan mat.

Väl på Mera Dog gick dom underbara människorna med på att fakturera mig istället,  så jag fick loss fyra säckar som jag kunde ta med mig upp när jag skulle lämna hundarna.

2015-01-24-15-10-51-1994190308

IMG_48949925453650

Jag vill återigen passa på att tacka Kaj och Jill, Kristin och Ulf, Camilla och Jon!

Utan er hjälp med hundarna hade situationen varit ännu kämpigare!

Om Simmaellersjunk

Jag är nyss fyllda 29 år och är sambo med Pär 39 år. Vi gick från att vara nykära till att numera kämpa mot en elakartad hjärntumör.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>