Om oss

 

Screenshot_2015-01-24-12-53-12IMG_133827266822356

 

Jag  heter som sagt Emma och är född och uppvuxen i  Örnsköldsvik.

Pär är född och uppvuxen i Västerås men har även bott i Umeå där han läste idéhistoria på Universitetet.

Jag (läs:vi)  har ett stort intresse av hundar vilket ledde till att jag skaffade min första dobermann för snart fyra år sedan hos Madde Dahlgren i Nykvarn. Pärs hundar kommer ifrån Dobfancier’s i Härnösand.

Ett beslut jag aldrig kommer att ångra. Pär och jag träffades för första gången för två år sedan och ett litet intresse uppstod men det var faktiskt inget vi tog tag i.

 

I somras ( 2014) hade Dobermannklubben ett riksläger i Tånga hed och gissa vem som var figurant förutom min ordinarie Torbjörn Eriksson? Jo då, det var Pär. Känslorna kom redan dag 1 men jag försökte förneka för mig själv att det inte fanns några känslor. Vi skulle vara kompisar , inget annat.

Efter lägret kände vi att vi faktiskt måste träffas. Sen dess har vi betraktat oss själva som ett par. Våran tanke var att vi skulle flytta ihop någon gång i april eftersom jag skulle gå en utbildning på Re Dog i Västerås med start i maj.

Den 1:a December var dagen då allt vändes upp och ner.

Du kommer att få läsa blottande tankar och känslor angående denna hjärntumör. Allt vad det innebär att stå bredvid den du älskar och inte kunna göra någonting alls. Förutom att finnas vid deras sida.

Välkommen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>